Knauf Knauf
atpakaļ

Knauf - Positivus 2013!

Knauf - Positivus 2013!

Baltijā lielākais mūzikas un mākslas festivāls Positivus 2013. gadā Salacgrīvā norisinājās jau septīto reizi. Šogad veselas trīs dienas no 19. līdz 21. jūlijam festivāla rīkotāji saviem apmeklētājiem pierādīja, ka patiešām ir vislabāk organizētā, saturiski bagātākā, kvalitatīvākā un jebkurai paaudzei draudzīgākā festivāla autori ne tikai Baltijā, bet arī plašākā Eiropas mērogā.

Uzņēmums Knauf ir Positivus festivāla draugs ar vairāku gadu stāžu. Šogad Knauf aktivitāšu stendā festivāla apmeklētājiem bija iespēja sacensties flīžu mešanas disciplīnā, ar mērķi noflīzēt īpaši sagatavotu virsmu. Visi spēles dalībnieki, kuriem izdevās pielīmēt 5 flīzes, balvā saņēma īpašo Knauf cepuri – stilizētu krāsotāja “laiviņu”, kas bija salocīta no Positivus pasākuma programmiņām.

Vēl pirms paša festivāla sākuma sociālajā tīklā www.draugiem.lv Knauf organizēja fotogrāfiju spēli, kurā bija iespēja laimēt trīs dienu Positivus ieejas biļeti. Konkursam iesniegtās fotogrāfijas palīdzēja izveidot stilīgu un atraktīvu dizaina fotosienu Knauf tematiskajā stendā festivāla norises vietā.

Šogad Positivus apmēklētāju skaits teju sasniedza kulmināciju, kas apliecina festivāla programmas pārdomātību un augstvērtību ne tikai muzikālajā jomā, bet arī pārējo izklaides iespēju izvēlē. Knauf novērtē pozitīvās emocijas un atdevi no dalības šīsvasaras lieliskākajā festivālā!