Knauf Knauf
atpakaļ

Būvindustrijas lielā balva 2019

Būvindustrijas lielā balva 2019

Jau septīto gadu Latvijā 3. septembrī tiks pasniegts valstī augstākais nozares apbalvojums Būvindustrijas lielā balva - “Pamatakmens”. Visus šos gadus balvas patrons ir Valsts Prezidents. Viņš augsto apbalvojumu pasniedz sešiem senioriem. “Pamatakmeni” un diplomus strādājošajiem inženieriem un arhitektiem pasniedz ministri vai viņu deleģēti pārstāvji. Šo nozarei nozīmīgo pasākumu organizē Latvijas Būvinženieru savienība un žurnāls “Būvinženieris” sadarbībā būvindustrijas nevalstiskajām organizācijām.

Būvindustrijas lielā balva tiek pasniegta divās kategorijās: „Mūža ieguldījums būvindustrijā” un „Gada inženieris/arhitekts”, kas iekļauj nominācijas "Gada inženieris", "Gada arhitekts", “Gada projekta vadītājs”, “Gada būvuzraugs”, "Gada jaunais arhitekts", "Gada jaunais inženieris". 12 laureāti (katrā kategorijā seši) saņems galveno balvu “Pamatakmeni” un citas prestižas un nozīmīgas balvas.

Pretendentus balvai var izvirzīt kolēģi, uzņēmumi, sabiedriskās organizācijas, pašvaldības, darba devēji, projektu pasūtītāji, pašvaldību pārstāvji, nevalstisko organizāciju pārstāvji, juridiskas un fiziskas personas, kas nav pretendenta pirmās pakāpes radinieki vai pats pretendents.Pretendentus apbalvojumam var izvirzīt līdz 5. augustam.

Kas saņem balvu? To nosaka pretendentu vērtētāji – ap 40 nozares eksperti.

Pasākumu “Būvindustrijas lielā balva 2019” organizē Latvijas Būvinženieru savienība un žurnāls “Būvinženieris” sadarbībā būvindustrijas nevalstiskajām organizācijām un sponsoriem. SIA Knauf jau vairāku gadu garumā ir ilggadējs šī pasākuma atbalstītājs, jo mums rūp kvalitatīvas un ilgtspējīgas būvniecības nozares attīstība, kuras pamatā neapšaubāmi ir cilvēki – profesionāļi būvniecības nozarē.

Vairāk par Būvindustrijas lielo balvu var uzzināt www.lielabalva.lv